Početna » Novosti » Okrugli stol “Karlovačka kupališta – naša ljeta”

 

Okrugli stol “Karlovačka kupališta – naša ljeta”

 

Pozivamo vas na Okrugli stol “Karlovačka kupališta – naša ljeta” koji će se održati u okviru ciklusa predavanja “Zavičajne čajanke”, u organizaciji Zavičajnog odjela Gradske knjižnice “Ivan Goran Kovačić” Karlovac, 30. rujna 2016. godine u Hotelu Korana – Srakovčić, s početkom u 11 sati.

U okviru obilježavanja Dana grada Karlovca, Zavičajni odjel Gradske knjižnice “Ivan Goran Kovačić” tradicionalno se uključio u obilježavanje proslave, ove godine programom “Ka(Kva) kupališta: jučer, danas, sutra”.
Program je započet izložbom “Karlovačka kupališta” autorice Rosane Mikulić. Slijedila je akcija “Knjižnica na plaži” za vrijeme koje su posjetitelji Foginovog kupališta imali priliku besplatno se učlaniti i posuditi knjige tijekom boravka bibliokombija na kupalištu.
Program završava Okruglim stolom “Karlovačka kupališta – naša ljeta”.
Cilj je skupa prikazati povijesni pregled karlovačkih kupališta, opisati postojeću situaciju te perspektive njihova razvoja.

Na Okruglom stolu s izlaganjem će sudjelovati Grad Karlovac, Turistička zajednica Grada Karlovca, Javna ustanova NATURA VIVA, Javnaustanova Aquatika – Slatkovodni akvarij Karlovac, Zavičajni odjel Gradske knjižnice “Ivan Goran Kovačić” Karlovac, Pan, udruga za zaštitu okoliša i prirode i Kino klub Karlovac. 

 

Okrugli stol otvoren je za javnost, a organiziran je uz potporu Ministarstva kulture i Grada Karlovca u organizaciji Gradske knjižnice “Ivan Goran Kovačić” Karlovac.

 

14435258_1216313381744000_2786560351325365434_o

Oznake: , , ,

Komentari su zatvoreni

Nije moguće komentirati ovaj post.

IZDVOJENE NOVOSTI »

Završni izvještaj o radu Eko Pana u 2019.

Završni izvještaj o radu Eko Pana u 2019.

Eko Pan će ovu godinu pamtiti po useljenju u novi prostor 🙂 U veljači smo, u partnerstvu s Nakladom Šumek, otvorili vrata našeg ureda u središtu Karlovca....

 
Zimski brlog kod Pana i Šumeka

Zimski brlog kod Pana i Šumeka

U našem zimskom brlogu se ne spava, naprotiv 🙂 Pan i Šumek pripremili su mnoštvo aktivnosti kako bi vas zagrijali u ovo hladno doba godine. 5.12. od 18:00 možete...

 
Pan i Šumek pozivaju na sudjelovanje u natječaju “Reciklirano drvce”

Pan i Šumek pozivaju na sudjelovanje u natječaju “Reciklirano drvce”

Pozivamo sve kreativce, pojedince i/ili grupe da se prijave na natječaj “Reciklirano drvce”! Cilj natječaja je izraditi Božićnu jelku korištenjem...