Početna » Novosti » Okrugli stol “Karlovačka kupališta – naša ljeta”

 

Okrugli stol “Karlovačka kupališta – naša ljeta”

 

Pozivamo vas na Okrugli stol “Karlovačka kupališta – naša ljeta” koji će se održati u okviru ciklusa predavanja “Zavičajne čajanke”, u organizaciji Zavičajnog odjela Gradske knjižnice “Ivan Goran Kovačić” Karlovac, 30. rujna 2016. godine u Hotelu Korana – Srakovčić, s početkom u 11 sati.

U okviru obilježavanja Dana grada Karlovca, Zavičajni odjel Gradske knjižnice “Ivan Goran Kovačić” tradicionalno se uključio u obilježavanje proslave, ove godine programom “Ka(Kva) kupališta: jučer, danas, sutra”.
Program je započet izložbom “Karlovačka kupališta” autorice Rosane Mikulić. Slijedila je akcija “Knjižnica na plaži” za vrijeme koje su posjetitelji Foginovog kupališta imali priliku besplatno se učlaniti i posuditi knjige tijekom boravka bibliokombija na kupalištu.
Program završava Okruglim stolom “Karlovačka kupališta – naša ljeta”.
Cilj je skupa prikazati povijesni pregled karlovačkih kupališta, opisati postojeću situaciju te perspektive njihova razvoja.

Na Okruglom stolu s izlaganjem će sudjelovati Grad Karlovac, Turistička zajednica Grada Karlovca, Javna ustanova NATURA VIVA, Javnaustanova Aquatika – Slatkovodni akvarij Karlovac, Zavičajni odjel Gradske knjižnice “Ivan Goran Kovačić” Karlovac, Pan, udruga za zaštitu okoliša i prirode i Kino klub Karlovac. 

 

Okrugli stol otvoren je za javnost, a organiziran je uz potporu Ministarstva kulture i Grada Karlovca u organizaciji Gradske knjižnice “Ivan Goran Kovačić” Karlovac.

 

14435258_1216313381744000_2786560351325365434_o

Oznake: , , ,

Komentari su zatvoreni

Nije moguće komentirati ovaj post.

IZDVOJENE NOVOSTI »

Započela provedba novog projekta – Free Korana River

Započela provedba novog projekta – Free Korana River

U sklopu projekta ćemo mapirati i kategorizirati sve barijere u slivu rijeke Korane, s općim ciljem postavljanja temelja za buduće uklanjanje što većeg broja...

 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kraj projekta JEDRO

Projekt “JEDRO – Javne politike za održivi društveni razvoj: voda, energetika, otpad” završava se 29.10.2023. Pune tri godine istraživačko-zagovarački...

 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ministarstvo mora surađivati s civilnim društvom da bi energetske zajednice zaživjele!

Energetske su zajednice važne jer predstavljaju potencijal za demokratizaciju energetskog sektora kroz okupljanje većeg broja građanki i građana koji sami proizvode...