Početna » Novosti » Poziv na tribinu 4.6.2019. U 16:00 – Pozitivan primjer prakse u gospodarenju tekstilnim otpadom Suradnja Socijalne zadruge Humana Nova Čakovec i Čistoće Duga Resa d.o.o.

 

Poziv na tribinu 4.6.2019. U 16:00 – Pozitivan primjer prakse u gospodarenju tekstilnim otpadom Suradnja Socijalne zadruge Humana Nova Čakovec i Čistoće Duga Resa d.o.o.

 

Dragi građani i građanke,

pozivamo Vas da prisustvujete tribini o pozitivnom primjeru iz prakse o gospodarenju tekstilnim otpadom gdje će kao gosti sudjelovati ravnatelj zadruge Humana Nova i direktorica Čistoće Duga Resa.
Tribina će se održati 04.06.2019. u 16 sati u prostorijama udruge Eko Pan u ulici Stjepana Radića 12 (ulaz iz ulice Kralja Tomislava).

Predviđeno trajanje je 1 sat.

Saznajte zašto uopće ova tribina, kako je Čistoća Duga Resa d.o.o. detektirala problem s tekstilnim otpadom, koja riješena su potražili, koja je misija i vizija poslovanja Zadruge Humana Nova te koji su pozitivni učinci suradnje Zadruge i Čistoće Duga Resa d.o.o.

Za kraj smo ostavili malo vremena za sva Vaša pitanja i komentare 🙂

Nadamo se da će Vam prisutvovanje na ovoj tribini ukazati na moguća pozitivna rješenja u gospodarenju otpadom i našem odnosu prema okolišu.

Oznake: ,

Komentari su zatvoreni

Nije moguće komentirati ovaj post.

IZDVOJENE NOVOSTI »

The Dissertation Proposal Help Game

The Basic Facts of Dissertation Proposal Help If you choose a subject that doesn’t fascinate you and you discover that it’s difficult then you’ll...

 

The Dissertation Proposal Help Game

The Basic Facts of Dissertation Proposal Help If you choose a subject that doesn’t fascinate you and you discover that it’s difficult then you’ll...

 

Who Else Wants to Learn About Research Paper for Computer Science in Pdf?

So How About Research Paper for Computer Science in Pdf? Total credits needed for the degree are 122. Based (more…)