Početna » Novosti » Poziv na tribinu 4.6.2019. U 16:00 – Pozitivan primjer prakse u gospodarenju tekstilnim otpadom Suradnja Socijalne zadruge Humana Nova Čakovec i Čistoće Duga Resa d.o.o.

 

Poziv na tribinu 4.6.2019. U 16:00 – Pozitivan primjer prakse u gospodarenju tekstilnim otpadom Suradnja Socijalne zadruge Humana Nova Čakovec i Čistoće Duga Resa d.o.o.

 

Dragi građani i građanke,

pozivamo Vas da prisustvujete tribini o pozitivnom primjeru iz prakse o gospodarenju tekstilnim otpadom gdje će kao gosti sudjelovati ravnatelj zadruge Humana Nova i direktorica Čistoće Duga Resa.
Tribina će se održati 04.06.2019. u 16 sati u prostorijama udruge Eko Pan u ulici Stjepana Radića 12 (ulaz iz ulice Kralja Tomislava).

Predviđeno trajanje je 1 sat.

Saznajte zašto uopće ova tribina, kako je Čistoća Duga Resa d.o.o. detektirala problem s tekstilnim otpadom, koja riješena su potražili, koja je misija i vizija poslovanja Zadruge Humana Nova te koji su pozitivni učinci suradnje Zadruge i Čistoće Duga Resa d.o.o.

Za kraj smo ostavili malo vremena za sva Vaša pitanja i komentare 🙂

Nadamo se da će Vam prisutvovanje na ovoj tribini ukazati na moguća pozitivna rješenja u gospodarenju otpadom i našem odnosu prema okolišu.

Oznake: ,

Komentari su zatvoreni

Nije moguće komentirati ovaj post.

IZDVOJENE NOVOSTI »

Završni izvještaj o radu Eko Pana u 2019.

Završni izvještaj o radu Eko Pana u 2019.

Eko Pan će ovu godinu pamtiti po useljenju u novi prostor 🙂 U veljači smo, u partnerstvu s Nakladom Šumek, otvorili vrata našeg ureda u središtu Karlovca....

 
Zimski brlog kod Pana i Šumeka

Zimski brlog kod Pana i Šumeka

U našem zimskom brlogu se ne spava, naprotiv 🙂 Pan i Šumek pripremili su mnoštvo aktivnosti kako bi vas zagrijali u ovo hladno doba godine. 5.12. od 18:00 možete...

 
Pan i Šumek pozivaju na sudjelovanje u natječaju “Reciklirano drvce”

Pan i Šumek pozivaju na sudjelovanje u natječaju “Reciklirano drvce”

Pozivamo sve kreativce, pojedince i/ili grupe da se prijave na natječaj “Reciklirano drvce”! Cilj natječaja je izraditi Božićnu jelku korištenjem...