Početna » Novosti » Vesela subota u Eko Panu – 3.3.2018.

 

Vesela subota u Eko Panu – 3.3.2018.

 

Ove subote u Eko Panu organiziramo dva događaja! Proljetnu razmjenu sjemena i nakon dugo vremena – buvljak na kojem možete prodavati, razmjenjvati i poklanjati rabljene stvari. Mjesto događanja je udruga Eko Pan, Struga 1, Karlovac (pored tiskare na Gazi).

Proljetna razmjena sjemena od 10.30 do 12 sati.

Iskusne uzgajivače i vrtlare pozivamo da ponesu svoje kolekcije sjemena te svakako pripreme osnovne podatke o sjemenu koje nude (naziv, porijeklo i godina). Ukoliko nemate sjemenja za razmjenu, možete ponuditi vrtlarski alat, vrtlarske priručnike, posude i slično. Ako nemate ništa za ponuditi u razmjenu, a željeli biste dobiti sjeme, molimo da strpljivo pričekate do kraja razmjene i podjele eventualnih viškova. Napominjemo kako se isključivo radi o razmjeni, a ne prodaji, odnosno kupnji sjemenja.
Razmjena sjemena tradicionalni je način suradnje među seljacima i vrtlarima, očuvanja starih sorti te prilagođavanja različitim vrstama tla i klimatskim uvjetima. Stoga, ukoliko ste iskusni vrtlar, ili tek početnik, a možda ste i jedan od karlovčana koji očekuje svoj komadić zemljišta u budućim gradskim vrtovima, dođite i sudjelujte u našoj Proljetnoj razmjeni sjemena.
Za eventualna pitanja, slobodno nam se javite mailom, na eko_pan@inet.hr, ili telefon 614-063.
Radujemo se vrtlarskom druženju!

Buvljak, od 16.00 do 18.00 sati: nakon dugo vremena, ponovno u Eko Panu!

Nakon “sto” godina naš veliki dnevni boravak spreman je ponovno ugostiti “Imam, dam-dobro sam” sajam rabljenih stvari i rukotvorina.
Eko Pan Vas poziva da ispraznite svoje ormare te da ih u subotu prodate ili razmijenite na buvljaki, ili da samo dođete na Gazu, pronjuškate buvljak i družite se s nama.
Za posjetitelje vrata otvaramo od 16 sati, a izlagače molimo da dođu ranije te ponesu prostirku za svoje stvari. S obzirom da dnevni boravak Centra nije velik, prodajni prostor po izlagaču ne bi trebao biti veći od 2 metra kvadratna.
Vidimo se u subotu!

Oznake: , ,

Komentari su zatvoreni

Nije moguće komentirati ovaj post.

IZDVOJENE NOVOSTI »

The Dissertation Proposal Help Game

The Basic Facts of Dissertation Proposal Help If you choose a subject that doesn’t fascinate you and you discover that it’s difficult then you’ll...

 

The Dissertation Proposal Help Game

The Basic Facts of Dissertation Proposal Help If you choose a subject that doesn’t fascinate you and you discover that it’s difficult then you’ll...

 

Who Else Wants to Learn About Research Paper for Computer Science in Pdf?

So How About Research Paper for Computer Science in Pdf? Total credits needed for the degree are 122. Based (more…)