Početna » Novosti » Vesela subota u Eko Panu – 3.3.2018.

 

Vesela subota u Eko Panu – 3.3.2018.

 

Ove subote u Eko Panu organiziramo dva događaja! Proljetnu razmjenu sjemena i nakon dugo vremena – buvljak na kojem možete prodavati, razmjenjvati i poklanjati rabljene stvari. Mjesto događanja je udruga Eko Pan, Struga 1, Karlovac (pored tiskare na Gazi).

Proljetna razmjena sjemena od 10.30 do 12 sati.

Iskusne uzgajivače i vrtlare pozivamo da ponesu svoje kolekcije sjemena te svakako pripreme osnovne podatke o sjemenu koje nude (naziv, porijeklo i godina). Ukoliko nemate sjemenja za razmjenu, možete ponuditi vrtlarski alat, vrtlarske priručnike, posude i slično. Ako nemate ništa za ponuditi u razmjenu, a željeli biste dobiti sjeme, molimo da strpljivo pričekate do kraja razmjene i podjele eventualnih viškova. Napominjemo kako se isključivo radi o razmjeni, a ne prodaji, odnosno kupnji sjemenja.
Razmjena sjemena tradicionalni je način suradnje među seljacima i vrtlarima, očuvanja starih sorti te prilagođavanja različitim vrstama tla i klimatskim uvjetima. Stoga, ukoliko ste iskusni vrtlar, ili tek početnik, a možda ste i jedan od karlovčana koji očekuje svoj komadić zemljišta u budućim gradskim vrtovima, dođite i sudjelujte u našoj Proljetnoj razmjeni sjemena.
Za eventualna pitanja, slobodno nam se javite mailom, na eko_pan@inet.hr, ili telefon 614-063.
Radujemo se vrtlarskom druženju!

Buvljak, od 16.00 do 18.00 sati: nakon dugo vremena, ponovno u Eko Panu!

Nakon “sto” godina naš veliki dnevni boravak spreman je ponovno ugostiti “Imam, dam-dobro sam” sajam rabljenih stvari i rukotvorina.
Eko Pan Vas poziva da ispraznite svoje ormare te da ih u subotu prodate ili razmijenite na buvljaki, ili da samo dođete na Gazu, pronjuškate buvljak i družite se s nama.
Za posjetitelje vrata otvaramo od 16 sati, a izlagače molimo da dođu ranije te ponesu prostirku za svoje stvari. S obzirom da dnevni boravak Centra nije velik, prodajni prostor po izlagaču ne bi trebao biti veći od 2 metra kvadratna.
Vidimo se u subotu!

Oznake: , ,

Komentari su zatvoreni

Nije moguće komentirati ovaj post.

IZDVOJENE NOVOSTI »

Naše rijeke, naše blago – tribina za mlade

Naše rijeke, naše blago – tribina za mlade

U prostoru dugoreške Gradske vijećnice u petak, 18. svibnja, u 18 sati, održana je tribina o očuvanju rijeka, organizirana u okviru kampanje Naše rijeke, naše...

 
Vesela subota u Eko Panu – 3.3.2018.

Vesela subota u Eko Panu – 3.3.2018.

Ove subote u Eko Panu organiziramo dva događaja! Proljetnu razmjenu sjemena i nakon dugo vremena – buvljak na kojem možete prodavati, razmjenjvati i poklanjati...

 
Završetak projekta Lokalna partnerstva za transparentno upravljane prirodnim resursima i predstavljanje brošure

Završetak projekta Lokalna partnerstva za transparentno upravljane prirodnim resursima i predstavljanje brošure

Udruga Eko Pan u partnerstvu s udrugama Žmergo (Opatija) i Zelena akcija (Zagreb) te u suradnji s brojnim jedinicama lokalne samouprave, Pravnim fakultetom u Rijeci...