Početna » Klijanac i Pup » KLIJANAC I PUP: DRUŠTVENO PODUZETNIŠTVO EKO PANA

 

KLIJANAC I PUP: DRUŠTVENO PODUZETNIŠTVO EKO PANA

 


Klijanac i Pup – rasadnik dobre volje je društveno poduzeće koje Eko Pan razvija pokretanjem 3 grupe usluga: Rođendaonica, Zelene vještine i Šumska škola.

Klijanac i Pup predstavljaju izdanke – jedan raste iz tla, drugi na stablu/stabljici.
Znanja, vještine i povezanost sa živim svijetom izdanci su koje korisnici usluga dobivaju od nas uz poruku da ih s dobrom voljom čuvaju i nose kroz život.

Prostor Pana i Šumeka ostaje sjedište obje djelatnosti uz prilagodbu provedbi usluga.

Našim sugrađanima i dalje su na raspolaganju Zeleni telefon, Knjižnica igračaka i Bibliopan, a Uzmi-ostavi polica zbog dodatnih obveza koje imamo nadalje će biti dostupna isključivo u dane kad vremenske prilike dopuštaju izlaganje ispred prostora.
Za udrugu je ovo veliki, ali dugo i pažljivo pripreman korak u skladu s težnjama da dugogodišnji aktivizam u području zagovaranja za očuvanje okoliša i prirode postane praksa koju živimo u cjelini.

Usluge koje razvijamo namijenjene su djeci i odraslima, a vode nas prema dubljoj i sadržajnijoj vezi s prirodom.

Podržite nas s dobrom voljom!

__________________________________________________________________________________________

Društveno poduzeće udruga Eko Pan razvija kroz podršku Europske unije i Europskog socijalnog fonda projektu Poduzmi zeleniji otisak.Ukupna vrijednost projekta je 971.100,00 kn a sufinanciranje Europske unije iznosi 825.435,00 kn (85%). Provedba projekta traje od listopada 2020. do travnja 2023. godine.

Oznake: , ,

Komentari su zatvoreni

Nije moguće komentirati ovaj post.

IZDVOJENE NOVOSTI »

PRIRODA JE LABORATORIJ BOJA – izložba i radionica

PRIRODA JE LABORATORIJ BOJA – izložba i radionica

U okviru programa manifestacije Festival znanosti 2021. Gradski muzej Karlovac poziva na izložbu „Priroda laboratorij boja: tradicionalno tehnološko znanje“...

 
MIRET PODRŽAVA EKO PAN

MIRET PODRŽAVA EKO PAN

Miret, dugoreški brend ekoloških tenisica omiljenih diljem svijeta, povodom Dana planeta Zemlje i nove kolekcije, trodnevnom kampanjom za Eko Pan, donirao je...

 
Šumska škola Klijanac i Pup

Šumska škola Klijanac i Pup

– ISKAZ INTERESA ZA SUDJELOVANJE- Dobrodošli u Šumsku školu Klijanac i Pup, uslugu udruge Eko Pan kojom razvijamo društveno poduzetništvo kroz edukaciju...