Početna » Klijanac i Pup » KLIJANAC I PUP: DRUŠTVENO PODUZETNIŠTVO EKO PANA

 

KLIJANAC I PUP: DRUŠTVENO PODUZETNIŠTVO EKO PANA

 


Klijanac i Pup – rasadnik dobre volje je društveno poduzeće koje Eko Pan razvija pokretanjem 3 grupe usluga: Rođendaonica, Zelene vještine i Šumska škola.

Klijanac i Pup predstavljaju izdanke – jedan raste iz tla, drugi na stablu/stabljici.
Znanja, vještine i povezanost sa živim svijetom izdanci su koje korisnici usluga dobivaju od nas uz poruku da ih s dobrom voljom čuvaju i nose kroz život.

Prostor Pana i Šumeka ostaje sjedište obje djelatnosti uz prilagodbu provedbi usluga.

Našim sugrađanima i dalje su na raspolaganju Zeleni telefon, Knjižnica igračaka i Bibliopan, a Uzmi-ostavi polica zbog dodatnih obveza koje imamo nadalje će biti dostupna isključivo u dane kad vremenske prilike dopuštaju izlaganje ispred prostora.
Za udrugu je ovo veliki, ali dugo i pažljivo pripreman korak u skladu s težnjama da dugogodišnji aktivizam u području zagovaranja za očuvanje okoliša i prirode postane praksa koju živimo u cjelini.

Usluge koje razvijamo namijenjene su djeci i odraslima, a vode nas prema dubljoj i sadržajnijoj vezi s prirodom.

Podržite nas s dobrom voljom!

__________________________________________________________________________________________

Društveno poduzeće udruga Eko Pan razvija kroz podršku Europske unije i Europskog socijalnog fonda projektu Poduzmi zeleniji otisak.Ukupna vrijednost projekta je 971.100,00 kn a sufinanciranje Europske unije iznosi 825.435,00 kn (85%). Provedba projekta traje od listopada 2020. do travnja 2023. godine.

Oznake: , ,

Komentari su zatvoreni

Nije moguće komentirati ovaj post.

IZDVOJENE NOVOSTI »

Započela provedba novog projekta – Free Korana River

Započela provedba novog projekta – Free Korana River

U sklopu projekta ćemo mapirati i kategorizirati sve barijere u slivu rijeke Korane, s općim ciljem postavljanja temelja za buduće uklanjanje što većeg broja...

 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kraj projekta JEDRO

Projekt “JEDRO – Javne politike za održivi društveni razvoj: voda, energetika, otpad” završava se 29.10.2023. Pune tri godine istraživačko-zagovarački...

 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ministarstvo mora surađivati s civilnim društvom da bi energetske zajednice zaživjele!

Energetske su zajednice važne jer predstavljaju potencijal za demokratizaciju energetskog sektora kroz okupljanje većeg broja građanki i građana koji sami proizvode...