Početna » Novosti » MIRET PODRŽAVA EKO PAN

 

MIRET PODRŽAVA EKO PAN

 

Miret, dugoreški brend ekoloških tenisica omiljenih diljem svijeta, povodom Dana planeta Zemlje i nove kolekcije, trodnevnom kampanjom za Eko Pan, donirao je našoj udruzi 20% prihoda od prodaje.

Briga za planet na kojem živimo i zovemo dom ono je što nas sve može povezati i pokazati da put do bolje, zdrave i održive budućnosti zbilja postoji.
Stoga nam je drago što je Miret prepoznao Eko Pan kao organizaciju koja na lokalnoj razini aktivno doprinosi svijetu u kojem čovjek prepoznaje da je dio, a ne gospodar prirode.

Osim što trenutno i sami razvijamo društveno poduzetništvo kroz usluge objedinjene pod nazivom Klijanac i Pup, nastavljamo s informiranjem, edukacijom i izgradnjom zajednice aktivne u očuvanju okoliša i prirode kroz servis Zeleni telefon, zelenu knjižnicu Bibliopan, Eko knjižnicu igračaka, organizaciju radionica, buvljaka, razmjene sjemenja, izložbe i brojne druge programe.
Svaka podrška koju dobijemo je značajna i motivira nas da nastavimo raditi još bolje i odgovornije.

Birate li nove tenisice, odlučite se za Miret. Njihova je obuća gotovo u potpunosti razgradiva u okolišu i doprinosi smanjenju ekološkog otiska na Zemlji.

Jer, mijenjajući sebe i svoje navike, mi mijenjamo svijet.

Web: www.miret.co
Instagram: miret.sneakers
Foto: Miret
🌎

Oznake: ,

Komentari su zatvoreni

Nije moguće komentirati ovaj post.

IZDVOJENE NOVOSTI »

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Poziv na 2. Laboratorij za aktivističke inovacije

Zelena akcija poziva Vas na Laboratorij za kreativni aktivizam (artivism) koji će se održati u Zagrebu, Frankopanska 1 (prostor Zelene akcije) u petak 24. rujna...

 
PRIOPĆENJE ZA MEDIJE: PODRŠKA INICIJATIVI „Zaustavimo teror HE Lešće, spasimo naše ljude i rijeke, spasimo srce Karlovačke županije”

PRIOPĆENJE ZA MEDIJE: PODRŠKA INICIJATIVI „Zaustavimo teror HE Lešće, spasimo naše ljude i rijeke, spasimo srce Karlovačke županije”

Karlovac, 27. kolovoz 2021. PRIOPĆENJE ZA MEDIJE: PODRŠKA GRAĐANIMA Udruga Eko Pan podržava građansku inicijativu i prosvjedni skup „Zaustavimo teror HE Lešće,...

 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Poziv na 1. Laboratorij za aktivističke inovacije

Poziv na 1. Laboratorij za aktivističke inovacije 9. srpnja 2021. godine Zelena akcija, Frankopanska 1, Zagreb   Zelena akcija poziva Vas na Aktivističko...