Početna » Novosti » MIRET PODRŽAVA EKO PAN

 

MIRET PODRŽAVA EKO PAN

 

Miret, dugoreški brend ekoloških tenisica omiljenih diljem svijeta, povodom Dana planeta Zemlje i nove kolekcije, trodnevnom kampanjom za Eko Pan, donirao je našoj udruzi 20% prihoda od prodaje.

Briga za planet na kojem živimo i zovemo dom ono je što nas sve može povezati i pokazati da put do bolje, zdrave i održive budućnosti zbilja postoji.
Stoga nam je drago što je Miret prepoznao Eko Pan kao organizaciju koja na lokalnoj razini aktivno doprinosi svijetu u kojem čovjek prepoznaje da je dio, a ne gospodar prirode.

Osim što trenutno i sami razvijamo društveno poduzetništvo kroz usluge objedinjene pod nazivom Klijanac i Pup, nastavljamo s informiranjem, edukacijom i izgradnjom zajednice aktivne u očuvanju okoliša i prirode kroz servis Zeleni telefon, zelenu knjižnicu Bibliopan, Eko knjižnicu igračaka, organizaciju radionica, buvljaka, razmjene sjemenja, izložbe i brojne druge programe.
Svaka podrška koju dobijemo je značajna i motivira nas da nastavimo raditi još bolje i odgovornije.

Birate li nove tenisice, odlučite se za Miret. Njihova je obuća gotovo u potpunosti razgradiva u okolišu i doprinosi smanjenju ekološkog otiska na Zemlji.

Jer, mijenjajući sebe i svoje navike, mi mijenjamo svijet.

Web: www.miret.co
Instagram: miret.sneakers
Foto: Miret
🌎

Oznake: ,

Komentari su zatvoreni

Nije moguće komentirati ovaj post.

IZDVOJENE NOVOSTI »

Počinje Šiv-Šavić :)

Počinje Šiv-Šavić :)

Radionicom šivanja koja će se održati u srijedu, 16. lipnja 2021. u prostoru udruge Eko Pan, započinjemo s ponudom društveno-poduzetničkih usluga Zelene vještine...

 
Šumska škola za djecu i roditelje

Šumska škola za djecu i roditelje

Klijanac i Pup zovu na Šumsku školu za djecu i roditelje – ciklus od 12 boravaka u prirodi proteže se kroz godinu dana, a namijenjen je svima, naročito...

 
Šumska škola – učenje o prirodi

Šumska škola – učenje o prirodi

U subotu, 22. svibnja, druženjem na Martinščaku započela je Šumska škola, program koji udruga Eko Pan razvija u okviru grupe usluga društvenog poduzetništva...