Početna » Novosti » KA-MATRIX, Eko Pan i Avadhuta provode projekt o djelovanju civilnog društva u kriznim situacijama

 

KA-MATRIX, Eko Pan i Avadhuta provode projekt o djelovanju civilnog društva u kriznim situacijama

 

KA-MATRIX je s partnerskim udrugama Eko PAN i Avadhuta krajem 2021. godine započeo s provedbom projekta Partnerstvom i suradnjom do održive zajednice.

Provedbom projekta želi se informirati i povezati lokalne organizacije civilnog društva na području Karlovca i Karlovačke županije u cilju pravovremenog i učinkovitog odgovora na potrebe zajednice u kriznim situacijama.

Program se provodi kroz niz radionica, javnih akcija i kampanja u smislu prijenosa znanja i prethodnih iskustava kako bi se unaprijedila djelovanja u trenutcima izvanrednih i kriznih situacija.

Na početku projekta okupljeni su kroz praktični rad mapirali potrebe lokalnih zajednica, analizirali upravljanja krizama s kojima smo se suočavali u posljednje vrijeme te analizirali reakcije javnih službi i građana okupljenih u udruge i inicijative. Radionicama se priključilo više karlovačkih i dugoreških organizacija i predstavnika/ca javnih službi. Aktivnosti se nastavljaju već u siječnju pa pozivamo sve zainteresirane za ovu temu da se jave i priključe daljnjem radu.

Zbog trenutnih epidemioloških mjera broj sudionika pojedine radionice je ograničen, a na radionici može sudjelovati po dvoje ljudi iz svake organizacije. Za sudjelovanje u aktivnostima kao i sva dodatna pitanja molimo da nas kontaktirate na e-mail: denis@ka-matrix.hr ili na broj telefon: 095 444 6880.

________________________________________________________________________________________________

Projekt „Suradnjom i praksom do održive zajednice“ sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta je 474.563,71,00 kn. Bespovratna sredstva osigurana su iz Državnog proračuna Republike Hrvatske i iz Europskog socijalnog fonda (85%) 403.379,15 kn.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Projekt je sufinancirao Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.
Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost udruge KA-MATRIX i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.
Za više informacija o EU fondovima posjetite: www.strukturnifondovi.hr | www.esf.hr

 

Oznake: , ,

Komentari su zatvoreni

Nije moguće komentirati ovaj post.

IZDVOJENE NOVOSTI »

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

KA-MATRIX, Eko Pan i Avadhuta provode projekt o djelovanju civilnog društva u kriznim situacijama

KA-MATRIX je s partnerskim udrugama Eko PAN i Avadhuta krajem 2021. godine započeo s provedbom projekta Partnerstvom i suradnjom do održive zajednice. Provedbom...

 
EKO PAN – GODINA PRED NAMA

EKO PAN – GODINA PRED NAMA

Eko Pan će u 2022. godini obilježiti prvih 20 godina rada. Rođendan udruge pratiti će dvadeset malih događanja i kampanja posvećena karlovačkim drvoredima,...

 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Održan sastanak tematske mreže u okviru projekta JEDRO

Nakon godinu dana rada na projektu JEDRO, projektni tim konačno se upoznao i uživo 🙂 U Šibeniku smo 23. i 24. studenog održali sastanak naše tematske mreže...