Početna » Klijanac i Pup » KLIJANAC I PUP – RASADNIK DOBRE VOLJE

 

KLIJANAC I PUP – RASADNIK DOBRE VOLJE

 

Udruga Eko Pan u petak, 14. svibnja predstavila je nove usluge namijenjene djeci i odraslima, zajedničkog naziva: Klijanac i Pup – rasadnik dobre volje.

Uslugama potičemo povezivanje sa živim svijetom kroz učenje i igru.

Pokrećemo tri grupe usluga:

  • Rođendaonica: tematska, edukativna i kreativna igraonica za djecu uzrasta od 5 do 10 godina;
  • Zelene vještine: radionice, sekcije i tečajevi (permakultura, vrtlarenje, šivanje i sl.) za djecu i odrasle;
  • Šumska škola: učenje o prirodi za djecu i roditelje kroz ciklus aktivnosti, igara i izazova na otvorenom.

Razvijamo oblik poduzetništva kojim zajednici dajemo znanja i vještine za bolje poznavanje i očuvanje okoliša i prirode. Korisnici usluga izravno podržavaju rad udruge, naročito servisa Zeleni telefon, Eko knjižnice igračaka i Bibliopana te ulaganje u građanske akcije održavanja i uređenja okoliša.

Klijanac i Pup predstavljaju izdanke – jedan raste iz tla, drugi na stablu/stabljici.
Znanja, vještine i povezanost sa živim svijetom izdanci su koje dobivate od nas a na vama je da ih s dobrom voljom čuvate i nosite kroz život.
Pratite nas, podržavajte, koristite naše usluge i budite dio male zajednice kojom postajemo bolji stanovnici ovog svijeta.

Tijekom promocije građani su na štandu dobili više informacija o uslugama a uz letak i mali dar – limenku s cvjetnim sjemenjem udruge Biovrt i inicijative Sjeme je naše ljudsko pravo.

____________________________________________________________________________________________________________________________

Usluge Klijanac i Pup dio su projekta Poduzmi zeleniji otisak koji udruga Eko Pan provodi uz sufinanciranje Europske unije iz Europskog socijalnog fonda kroz program Učinkoviti ljudski potencijali. Ukupna vrijednost projekta Iznosi 971.100,00 kn a sufinanciranje EU 825.435,00 kn (85%). Provedba projekta traje od listopada 2020. do travnja 2023. godine.

Oznake: , ,

Komentari su zatvoreni

Nije moguće komentirati ovaj post.

IZDVOJENE NOVOSTI »

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Održan sastanak tematske mreže u okviru projekta JEDRO

Nakon godinu dana rada na projektu JEDRO, projektni tim konačno se upoznao i uživo 🙂 U Šibeniku smo 23. i 24. studenog održali sastanak naše tematske mreže...

 
EKO KINO – regenerativna poljoprivreda

EKO KINO – regenerativna poljoprivreda

Pozivamo Vas da nam se pridružite 2.12.2021. od 18 sati u prostorima Male Scene Hrvatskog dom na jesenskom izdanju Eko kina 🙂 Nakon ljetnog izdanja Eko kina...

 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Poziv na 3. Laboratorij za aktivističke inovacije

Zelena akcija poziva Vas na Laboratorij za pravo okoliša koji će se održati u Zagrebu, Frankopanska 1, (prostor Zelene akcije) u petak 22. listopada 2021. godine. Posljedni...