Početna » Novosti » Najava akcije podjele hrane Ručak za sve u Dugoj Resi

 

Najava akcije podjele hrane Ručak za sve u Dugoj Resi

 

Karlovačke udruge Avadhuta, KA-MATRIX i Eko Pan organiziraju javnu akciju „Ručak za sve” koja će se održati 09. prosinca 2022. od 10:00 sati u Dugoj Resi, Trg. sv. Jurja 3, (ispred Demokratskog rasadnika / Pučko otvoreno učilište Duga Resa).

U sklopu akcije podijelit će se 300 besplatnih vegetarijanskih obroka. Prema dosadašnjem interesu za akcije dijeljenja obroka provedene u Karlovcu i Sisku i ovog petka očekuje se da se besplatni ručkovi razdijele do podneva pa pozivamo sve da nam se na vrijeme pridruže i u Dugoj Resi na štandu Ručka za sve.

Akcije Ručak za sve održat će se ove godine još i 16. prosinca u Karlovcu.
Akcija se organizira u okviru kampanje projekta Suradnjom i praksom do održive zajednice.
Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Ručak za sve u prosincu sufinancira i Karlovačka županija i Grad Duga Resa.

VAŽNO!!! Akcija će se provesti i u slučaju kišnog vremena na natkrivenom platou isped Demokratskog rasadnika / Pučkog otvorenog učilišta Duga Resa.

Facebook event —> https://www.facebook.com/events/749859746647422

~~~ o projektu Suradnjom i praksom do održive zajednice ~~~

Za dodatna pitanja molimo da nas kontaktirate na telefone:
o provedbi projekta Suradnjom i praksom do održive zajednice 095 444 6880 (Denis Mikšić) / mail <a href=”mailto:denis@ka-matrix.hr”>denis@ka-matrix.hr</a>.
o akciji Ručak za sve 091 349 0732 (Domagoj Tkalčec)


_____________________________________________________________________________________________
Provedbom projekta Suradnjom i praksom do održive zajednice informiraju se i povezuju lokalne organizacija civilnog društva na području Karlovca, Karlovačke, Zagrebačke i Sisačko – moslavačke županije u cilju pravovremenog i učinkovitog odgovora na potrebe zajednice u kriznim situacijama. Program se provodi kroz niz radionica, javnih akcija i kampanja u smislu prijenosa znanja i prethodnih iskustava. Zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti na e-mail info@ka-matrix.hr ili na broj telefon: 095 444 6880.

Projekt „Suradnjom i praksom do održive zajednice“ UP.04.2.1.11.0583 sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta je 474.563,71,00 kuna. Bespovratna sredstva osigurana su iz Državnog proračuna Republike Hrvatske u iznosu od 71.184,56 i iz Europskog socijalnog fonda (85%) 403.379,15 kuna. Projekt provodi KA-MATRIX – udruga za društveni razvoj u partnerstvu s Avadhuta – udrugom za promicanje multikulturalnosti i zdravih stilova života i PAN – udrugom za zaštitu okoliša i prirode.
Projekt je sufinancirao Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.
Sadržaj objave za medije isključiva je odgovornost udruge KA-MATRIX.
Sadržaj objave za medije isključiva je odgovornost udruge KA-MATRIX i ne odražava nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.
Za više informacija o EU fondovima posjetite: <a href=”http://www.strukturnifondovi.hr”>www.strukturnifondovi.hr</a> | <a href=”http://www.esf.hr”>www.esf.hr</a>

<a href=”http://eko-pan.hr/wp-content/uploads/2022/09/00_lenta_UZUVRH_NZ.png”><img class=”alignleft size-full wp-image-16575″ src=”http://eko-pan.hr/wp-content/uploads/2022/09/00_lenta_UZUVRH_NZ.png” alt=”” width=”2318″ height=”440″ /></a>

Oznake: , , , ,

Komentari su zatvoreni

Nije moguće komentirati ovaj post.

IZDVOJENE NOVOSTI »

Započela provedba novog projekta – Free Korana River

Započela provedba novog projekta – Free Korana River

U sklopu projekta ćemo mapirati i kategorizirati sve barijere u slivu rijeke Korane, s općim ciljem postavljanja temelja za buduće uklanjanje što većeg broja...

 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kraj projekta JEDRO

Projekt “JEDRO – Javne politike za održivi društveni razvoj: voda, energetika, otpad” završava se 29.10.2023. Pune tri godine istraživačko-zagovarački...

 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ministarstvo mora surađivati s civilnim društvom da bi energetske zajednice zaživjele!

Energetske su zajednice važne jer predstavljaju potencijal za demokratizaciju energetskog sektora kroz okupljanje većeg broja građanki i građana koji sami proizvode...