Početna » Novosti » Okrugli stol “Karlovačka kupališta – naša ljeta”

 

Okrugli stol “Karlovačka kupališta – naša ljeta”

 

Pozivamo vas na Okrugli stol “Karlovačka kupališta – naša ljeta” koji će se održati u okviru ciklusa predavanja “Zavičajne čajanke”, u organizaciji Zavičajnog odjela Gradske knjižnice “Ivan Goran Kovačić” Karlovac, 30. rujna 2016. godine u Hotelu Korana – Srakovčić, s početkom u 11 sati.

U okviru obilježavanja Dana grada Karlovca, Zavičajni odjel Gradske knjižnice “Ivan Goran Kovačić” tradicionalno se uključio u obilježavanje proslave, ove godine programom “Ka(Kva) kupališta: jučer, danas, sutra”.
Program je započet izložbom “Karlovačka kupališta” autorice Rosane Mikulić. Slijedila je akcija “Knjižnica na plaži” za vrijeme koje su posjetitelji Foginovog kupališta imali priliku besplatno se učlaniti i posuditi knjige tijekom boravka bibliokombija na kupalištu.
Program završava Okruglim stolom “Karlovačka kupališta – naša ljeta”.
Cilj je skupa prikazati povijesni pregled karlovačkih kupališta, opisati postojeću situaciju te perspektive njihova razvoja.

Na Okruglom stolu s izlaganjem će sudjelovati Grad Karlovac, Turistička zajednica Grada Karlovca, Javna ustanova NATURA VIVA, Javnaustanova Aquatika – Slatkovodni akvarij Karlovac, Zavičajni odjel Gradske knjižnice “Ivan Goran Kovačić” Karlovac, Pan, udruga za zaštitu okoliša i prirode i Kino klub Karlovac. 

 

Okrugli stol otvoren je za javnost, a organiziran je uz potporu Ministarstva kulture i Grada Karlovca u organizaciji Gradske knjižnice “Ivan Goran Kovačić” Karlovac.

 

14435258_1216313381744000_2786560351325365434_o

Oznake: , , ,

Komentari su zatvoreni

Nije moguće komentirati ovaj post.

IZDVOJENE NOVOSTI »

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Održan sastanak tematske mreže u okviru projekta JEDRO

Nakon godinu dana rada na projektu JEDRO, projektni tim konačno se upoznao i uživo 🙂 U Šibeniku smo 23. i 24. studenog održali sastanak naše tematske mreže...

 
EKO KINO – regenerativna poljoprivreda

EKO KINO – regenerativna poljoprivreda

Pozivamo Vas da nam se pridružite 2.12.2021. od 18 sati u prostorima Male Scene Hrvatskog dom na jesenskom izdanju Eko kina 🙂 Nakon ljetnog izdanja Eko kina...

 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Poziv na 3. Laboratorij za aktivističke inovacije

Zelena akcija poziva Vas na Laboratorij za pravo okoliša koji će se održati u Zagrebu, Frankopanska 1, (prostor Zelene akcije) u petak 22. listopada 2021. godine. Posljedni...