Početna » Novosti » Poziv na radionicu – Sustavi podrške i samopodrške u kriznim situacijama

 

Poziv na radionicu – Sustavi podrške i samopodrške u kriznim situacijama

 

Pozivamo Vas na predavanje i radionicu Sustavi podrške i samopodrške u kriznim situacijama koja se provodi kao dio kampanje #srcezajednice.

Radionica će se održati 18. siječnja 2023. od 18:00 sati u prostoru udruge Eko PAN, Ulica Stjepana Radića 12 (ulaz iz ulice kralja Tomislava) u Karlovcu.
Voditeljica radionice je Lucija Stojković iz udruge ROMB.

Kroz radionicu će se potaknuti samopromišljanje o vlastitim mehanizmima reagiranja i osobna odgovornost pojedinca u kriznim situacijama.

Radionica se sastoji od uvodnog dijela koji je namijenjen upoznavanju s temom te praktičnog koji će se provesti kroz vježbe kojima će polaznici biti informirani o vlastitim sistemima podrške i samopodrške, načinima sudjelovanja u grupi i grupne suradnje u kriznim situacijama. Za kraj predviđen je prikaz reagiranja ruralne zajednice u kriznim situacijama. Radionica i predavanje traju jedan sat.

Voditeljica radionice Lucija Stojković iz udruge Razvoj održivog međuljudskog balansa (ROMB), socijalna je radnica (mag. soc. politike) i apsolvent gestalt psihoterapije.
~~~
Radionica je dio kampanje #srcezajednice kojom ukazujemo na važnost uloge civilnog društva u zajednici, a organizira se u okviru projekta Suradnjom i praksom do održive zajednice koji provode udruge KA-MATRIX, EKO PAN-om i Avadhutom.

Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Facebook event —> https://www.facebook.com/events/581419680493491

_____________________________________________________________________________________________
Provedbom projekta Suradnjom i praksom do održive zajednice informiraju se i povezuju lokalne organizacija civilnog društva na području Karlovca, Karlovačke, Zagrebačke i Sisačko – moslavačke županije u cilju pravovremenog i učinkovitog odgovora na potrebe zajednice u kriznim situacijama. Program se provodi kroz niz radionica, javnih akcija i kampanja u smislu prijenosa znanja i prethodnih iskustava. Zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti na e-mail info@ka-matrix.hr ili na broj telefon: 095 444 6880.

Projekt „Suradnjom i praksom do održive zajednice“ UP.04.2.1.11.0583 sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta je 474.563,71,00 kuna. Bespovratna sredstva osigurana su iz Državnog proračuna Republike Hrvatske u iznosu od 71.184,56 i iz Europskog socijalnog fonda (85%) 403.379,15 kuna. Projekt provodi KA-MATRIX – udruga za društveni razvoj u partnerstvu s Avadhuta – udrugom za promicanje multikulturalnosti i zdravih stilova života i PAN – udrugom za zaštitu okoliša i prirode.
Projekt je sufinancirao Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.
Sadržaj objave za medije isključiva je odgovornost udruge KA-MATRIX.
Sadržaj objave za medije isključiva je odgovornost udruge KA-MATRIX i ne odražava nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.
Za više informacija o EU fondovima posjetite: www.strukturnifondovi.hr | www.esf.hr

Oznake: , , , ,

Komentari su zatvoreni

Nije moguće komentirati ovaj post.

IZDVOJENE NOVOSTI »

Započela provedba novog projekta – Free Korana River

Započela provedba novog projekta – Free Korana River

U sklopu projekta ćemo mapirati i kategorizirati sve barijere u slivu rijeke Korane, s općim ciljem postavljanja temelja za buduće uklanjanje što većeg broja...

 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kraj projekta JEDRO

Projekt “JEDRO – Javne politike za održivi društveni razvoj: voda, energetika, otpad” završava se 29.10.2023. Pune tri godine istraživačko-zagovarački...

 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ministarstvo mora surađivati s civilnim društvom da bi energetske zajednice zaživjele!

Energetske su zajednice važne jer predstavljaju potencijal za demokratizaciju energetskog sektora kroz okupljanje većeg broja građanki i građana koji sami proizvode...