Početna » Novosti » Poziv na tribinu 4.6.2019. U 16:00 – Pozitivan primjer prakse u gospodarenju tekstilnim otpadom Suradnja Socijalne zadruge Humana Nova Čakovec i Čistoće Duga Resa d.o.o.

 

Poziv na tribinu 4.6.2019. U 16:00 – Pozitivan primjer prakse u gospodarenju tekstilnim otpadom Suradnja Socijalne zadruge Humana Nova Čakovec i Čistoće Duga Resa d.o.o.

 

Dragi građani i građanke,

pozivamo Vas da prisustvujete tribini o pozitivnom primjeru iz prakse o gospodarenju tekstilnim otpadom gdje će kao gosti sudjelovati ravnatelj zadruge Humana Nova i direktorica Čistoće Duga Resa.
Tribina će se održati 04.06.2019. u 16 sati u prostorijama udruge Eko Pan u ulici Stjepana Radića 12 (ulaz iz ulice Kralja Tomislava).

Predviđeno trajanje je 1 sat.

Saznajte zašto uopće ova tribina, kako je Čistoća Duga Resa d.o.o. detektirala problem s tekstilnim otpadom, koja riješena su potražili, koja je misija i vizija poslovanja Zadruge Humana Nova te koji su pozitivni učinci suradnje Zadruge i Čistoće Duga Resa d.o.o.

Za kraj smo ostavili malo vremena za sva Vaša pitanja i komentare 🙂

Nadamo se da će Vam prisutvovanje na ovoj tribini ukazati na moguća pozitivna rješenja u gospodarenju otpadom i našem odnosu prema okolišu.

Oznake: ,

Komentari su zatvoreni

Nije moguće komentirati ovaj post.

IZDVOJENE NOVOSTI »

Započela provedba novog projekta – Free Korana River

Započela provedba novog projekta – Free Korana River

U sklopu projekta ćemo mapirati i kategorizirati sve barijere u slivu rijeke Korane, s općim ciljem postavljanja temelja za buduće uklanjanje što većeg broja...

 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kraj projekta JEDRO

Projekt “JEDRO – Javne politike za održivi društveni razvoj: voda, energetika, otpad” završava se 29.10.2023. Pune tri godine istraživačko-zagovarački...

 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ministarstvo mora surađivati s civilnim društvom da bi energetske zajednice zaživjele!

Energetske su zajednice važne jer predstavljaju potencijal za demokratizaciju energetskog sektora kroz okupljanje većeg broja građanki i građana koji sami proizvode...