Početna » Novosti » PRIJAVA ZA AKCIJU SADNJE STABALA (20.11.)

 

PRIJAVA ZA AKCIJU SADNJE STABALA (20.11.)

 

Kampanju 20 STABALA ZA 20 GODINA – I JOŠ VIŠE DA DOĐEMO NA ZELENU GRANU završavamo volonterskom akcijom sadnje stabala u okolišu Hrvatskog doma i dvorane Ekonomsko-turističke škole u Karlovcu u nedjelju, 20. studenog.

Okupljamo se od 10:00 sati ispred Male Scene HD ( Frana Kurelca 4 )

Ukoliko želite sudjelovati u akciji sadnje, molimo vas da ispunite ovaj OBRAZAC.

Sudjelovati su pozvani svi!

Sadimo oko 20 sadnica sljedećih vrsta: Crvenocvjetni kesten, Rozi bagrem, Močvarni taksodij i Bijela vrba.
U okviru akcije i kampanje u Urbanom parku HD će tijekom trajanja sadnje biti postavljena izložba foto i literarnih radova posvećenih karlovačkim stablima.

Na Maloj Sceni HD održava se EKO KINO – projekcija okolišnih filmova The Troublemaker i We the Power, u razdoblju od 17 do 19 sati.

Dođite, ne propustite biti podrška očuvanju zelenih površina našeg grada!

*važno: još možete donacijom omogućiti sadnju 20 sadnica i još koje više – da dođemo na zelenu granu! na OVOM LINKU.

_____________________________________________________________________________________________________________
#acfhrvatska #acfcroatia

Lokalnu kampanju (NA ZELENU GRANU) provodi kao partner na projektu „JEKA! – Jačanje eko-aktivizma za hitnu klimatsku akciju“. Uz sadnju novog drveća, cilj joj je osnažiti građane za aktivno sudjelovanje u zaštiti i upravljanju zelenilom, a s tijelima javne vlasti graditi suradnički odnos te ponuditi iskustvo i stručnost organizacija civilnog društva i pojedinaca. Projekt „JEKA! – Jačanje eko-aktivizma za hitnu klimatsku akciju“ usmjeren je na globalni i lokalni problem produbljivanja klimatske krize te nedovoljnog kapaciteta građanskih inicijativa i građana_ki u Hrvatskoj i regiji da svojim djelovanjem utječu na klimatske politike. Nositelj projekta je Zelena akcija (Zagreb), a partneri Brodsko ekološko društvo – BED (Slavonski brod), Udruga za promicanje ekološke proizvodnje hrane, zaštite okoliša i održivog razvoja „Eko Zadar“ (Zadar), Udruga za zaštitu okoliša i prirode – Pan (Karlovac) te Natur og Ungdom (Norveška).
Projekt “JEKA! – Jačanje eko-aktivizma za hitnu klimatsku akciju” je podržan sa 149.850,00€ financijske podrške Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP grantova. Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost udruge ”Eko Pan” i ne odražava nužno stavove država donatorica, Upravitelja Fonda i Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Oznake: , , ,

Komentari su zatvoreni

Nije moguće komentirati ovaj post.

IZDVOJENE NOVOSTI »

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Poziv na radionicu izrade prirodne njege za kosu

U Eko Panu, a kod Klijanca i Pupa 🙂 Radionica izrade prirodne njege za kosu. Petak, 10. ožujak u 18 do 20.30 sati. Tijekom ove radionice izradite sami svoje...

 
Predstavljanje društveno-poduzetničkih djelatnosti Klijanac i Pup

Predstavljanje društveno-poduzetničkih djelatnosti Klijanac i Pup

Posljednje dvije godine U Eko Panu aktivno razvijamo društveno poduzetništvo. S gospodarskim uslugama započeli smo još 2018. godine, a uz potporu Europske unije...

 
Poziv nezaposlenim osobama – postanite članom Eko Pana

Poziv nezaposlenim osobama – postanite članom Eko Pana

Pozivamo sve nezaposlene osobe da postanu članovima Eko Pana – karlovačkom udrugom za zaštitu okoliša i prirode, a mi vas častimo besplatnom dvogodišnjom...