Početna » Novosti » Provedena akcija Ručak za sve u Sisku

 

Provedena akcija Ručak za sve u Sisku

 

18. kolovoza od 9:00 sati na platou ispred Gradske tržnice Sisak u sklopu projekta Suradnjom i praksom do održive zajednice, Karlovačke udruge KA-MATRIX, Avadhuta i Eko Pan provele su javnu akciju podjele hrane „Ručak za sve”.

Uz navedene udruge u akciji Ručak za sve sudjelovali su i članovi/ice udruga Naš Turanj, ROMB, Udruge invalida rada Duga Resa i Saveza udruga KAoperativa koje su se od samog početka priključile provedbi projekta te volonteri iz Siska i Petrinje.

Međunarodnu akciju podjele besplatnih obroka, pokrenula je prije desetak godina udruga Avadhuta, a Ručak za sve provodi se i kroz inicijativu Giving Tuesday. Osim u Sisku akcija je već provedena sredinom srpnja u Karlovcu.

Provedbom projekta Suradnjom i praksom do održive zajednice informiraju se i povezuju lokalne organizacija civilnog društva na području Karlovca, Karlovačke, Zagrebačke i Sisačko – moslavačke županije u cilju pravovremenog i učinkovitog odgovora na potrebe zajednice u kriznim situacijama. Program se provodi kroz niz radionica, javnih akcija i kampanja u smislu prijenosa znanja i prethodnih iskustava

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zainteresirani za sudjelovanje u akcijama mogu se prijaviti na e-mail info@ka-matrix.hr ili na broj telefon: 095 444 6880.

_____________________________________________________________________________________________

Projekt „Suradnjom i praksom do održive zajednice“ UP.04.2.1.11.0583 sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta je 474.563,71,00 kuna. Bespovratna sredstva osigurana su iz Državnog proračuna Republike Hrvatske u iznosu od 71.184,56 i iz Europskog socijalnog fonda (85%) 403.379,15 kuna. Projekt provodi KA-MATRIX – udruga za društveni razvoj u partnerstvu s Avadhuta – udrugom za promicanje multikulturalnosti i zdravih stilova života i PAN – udrugom za zaštitu okoliša i prirode. Projekt je sufinancirao Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

 

 

 

 

 

Oznake: , , , ,

Komentari su zatvoreni

Nije moguće komentirati ovaj post.

IZDVOJENE NOVOSTI »

STABLA ŽELE ČUTI VAŠE PRIČE!

STABLA ŽELE ČUTI VAŠE PRIČE!

🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳 Kraj...

 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Poziv na radionicu Javno zagovaranje

Dragi sugrađani pozivamo Vas na dvodnevnu radionicu Javno zagovaranje koja će se održati u ponedjeljak i utorak, 26. i 27. rujna 2022. godine u prostoru Slatkovodnog...

 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Poziv na sudjelovanje u akciji uređenja dvorišta Društvenog centra MUZA

Pozivamo vas na Akciju uređenja dvorišta DC MUZA, Jurja Haulika 22, koju će se održat u subotu 01. listopada 2022. Akcija će se sastojati od izrade parkovnog...