Početna » Novosti » Radionica Silvije Kolar-Fodor Planiranje vrta – poziv na prijave

 

Radionica Silvije Kolar-Fodor Planiranje vrta – poziv na prijave

 

5. ožujka, od 10 do 12 sati Silvija Kolar-Fodor održava radionicu „Planiranje vrta“ u prostoru kapelice Udruge Milosrđe – Centra za beskućnike, za dio štićenika i nezaposlene građane.

Za radionicu je ostalo još 7 slobodnih mjesta, pa ako ste nezaposlena osoba i želite započeti ili unaprijediti vlastiti vrt, rezervirajte mjesto na: eko-pan@eko-pan.hr ili porukom/pozivom na 095 908 35 78.
Na radionici „Planiranje vrta“ naučit ćete kako isplanirati vrt na način da si povrće, cvijeće i začinsko bilje međusobno pomaže u vrtu, kako da dobijete maksimalne rezultate, a uz što manje posla.

Učit ćete o obiteljima biljaka, dobrim i lošim susjedima u vrtu, plodoredu. Upoznat ćete razne kombinacije biljaka kojima si možete smanjiti posao, smanjiti mogućnost najezde nametnika i bolesti, smanjiti posao u vrtu i dobiti maksimalni urod iz raspoloživih površina. I veliku radost stvaranja u suradnji s prirodom. Želite sudjelovati i s lakoćom isplanirati svoj ovogodišnji vrt? .

ŠTO ĆETE NAUČITI U SKLOPU OVE EDUKACIJE?

  • Koraci u planiranju vrta
  • Vrste tla i kada početi s radovima na vrtu
  • Obitelji biljaka
  • Dobri i loši susjedi na vrtu
  • Plodored
  • Kako nam pomaže cvijeće i ljekovito bilje u vrtu
  • Mnoštvo dobrih kombinacija u vrtu
  • Mnoštvo trikova za uspješnu vrtlarsku sezonu

__________________________________________________________________________________________________

Radionica Planiranje vrta održava se u okviru projekta Moj samoodrživi dom u doba korona krize koji provodi ZRIRAP – Zavod za raziskovanje in razvijanje alternativnih praks Beltinci, a Eko Pan je partner. Projekt se provodi sredstvima iz programa Erasmus +, KA210-ADU – Manjša partnerstva na področju izobraževanja odraslih. Projekt se provodi od 1. studenog 2021. do 1. studenog 2022. godine, a u Karlovcu će se tijekom ove godine održati ukupno deset radionica o uzgoju i čuvanju hrane, izradi prirodne kozmetike i sredstava za održavanje kućanstva.

Oznake: , , ,

Komentari su zatvoreni

Nije moguće komentirati ovaj post.

IZDVOJENE NOVOSTI »

Započela provedba novog projekta – Free Korana River

Započela provedba novog projekta – Free Korana River

U sklopu projekta ćemo mapirati i kategorizirati sve barijere u slivu rijeke Korane, s općim ciljem postavljanja temelja za buduće uklanjanje što većeg broja...

 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kraj projekta JEDRO

Projekt “JEDRO – Javne politike za održivi društveni razvoj: voda, energetika, otpad” završava se 29.10.2023. Pune tri godine istraživačko-zagovarački...

 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ministarstvo mora surađivati s civilnim društvom da bi energetske zajednice zaživjele!

Energetske su zajednice važne jer predstavljaju potencijal za demokratizaciju energetskog sektora kroz okupljanje većeg broja građanki i građana koji sami proizvode...