Početna » Klijanac i Pup » Šumska škola za djecu i roditelje

 

Šumska škola za djecu i roditelje

 

Klijanac i Pup zovu na Šumsku školu za djecu i roditelje – ciklus od 12 boravaka u prirodi proteže se kroz godinu dana, a namijenjen je svima, naročito onima koji s djecom žele provoditi više vremena u prirodu, u zajedničkim, zabavnim i svrhovitim aktivnostima.

Kroz tri predmeta: Snađi se, Flora i fauna i Uradi sam, učimo, igramo se, surađujemo i povezujemo.

Šumska škola za djecu (od 5 do 10 godina) i roditelje počinje boravkom na Martinščaku, u nedjelju, 20. lipnja. Polazak je u 10, a povratak oko 16 sati.

Cijena za jedno dijete + jedan roditelj iznosi 240 kn, popust za obitelji s više djece koja sudjeluju u Šumskoj školi.

Osiguravamo dva voditelja, radni materijal i osvježenje za sve polaznike.

Odabirom usluga Klijanac i Pup podržavate rad udruge, aktivnosti servisa Zeleni telefon, Eko knjižnicu igraćaka, Bibliopan i ulaganje u male građanske akcije za ljepši i očuvaniji okoliš u zajednici.
_________________________________________________________________________________________________

Šumska škola je dio usluga koje udruga razvija u okviru projekta Poduzmi zeleniji otisak.
Projekt provodi udruga Eko Pan uz sufinanciranje Europske unije iz Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta 971.100,00 kn a sufinanciranje EU 825.435,00 kn (85%). Provedba projekta traje od listopada 2020. do travnja 2023. godine.

Oznake: , ,

Komentari su zatvoreni

Nije moguće komentirati ovaj post.

IZDVOJENE NOVOSTI »

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Poziv na 2. Laboratorij za aktivističke inovacije

Zelena akcija poziva Vas na Laboratorij za kreativni aktivizam (artivism) koji će se održati u Zagrebu, Frankopanska 1 (prostor Zelene akcije) u petak 24. rujna...

 
PRIOPĆENJE ZA MEDIJE: PODRŠKA INICIJATIVI „Zaustavimo teror HE Lešće, spasimo naše ljude i rijeke, spasimo srce Karlovačke županije”

PRIOPĆENJE ZA MEDIJE: PODRŠKA INICIJATIVI „Zaustavimo teror HE Lešće, spasimo naše ljude i rijeke, spasimo srce Karlovačke županije”

Karlovac, 27. kolovoz 2021. PRIOPĆENJE ZA MEDIJE: PODRŠKA GRAĐANIMA Udruga Eko Pan podržava građansku inicijativu i prosvjedni skup „Zaustavimo teror HE Lešće,...

 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Poziv na 1. Laboratorij za aktivističke inovacije

Poziv na 1. Laboratorij za aktivističke inovacije 9. srpnja 2021. godine Zelena akcija, Frankopanska 1, Zagreb   Zelena akcija poziva Vas na Aktivističko...