Početna » Novosti » ZELENA ČISTKA SVE BLIŽE – UKLJUČITE SE I VI

 

ZELENA ČISTKA SVE BLIŽE – UKLJUČITE SE I VI

 

Svakim danomom sve je više i više volontera i inicijativa koji se pridružuju akciji Zelena čistka – Očistimo okoliš u jedan dan!
Svakim danom sva je više i više odlagališta koja ćemo očistiti!
Budite dio globalnog pokreta i pomozite lokalno!
Tri su dana do velikog proljetnog spremanja naših šuma, puteva, livada…

Pozivamo Vas da nam se pridružite na nekoj od predviđenih lokacija i svojim sudjelovanjem pomognete da se smanji broj divljih odlagališta.

Do sada se na području Karlovca, Duga Rese i Ozlja u akciju uključili: Wienerberger d.d., Ekonomska škola, Tehnička škola, HV, Hrvatske šume, lovci, ribolovci, Grad Karlovac, GIDRA, Eko Pan, Općina Kamanje i brojni građani.

Neke od lokacija ne zahtijevaju pomoć volontera jer će se izvršiti mehanizacijom, a na nekim lokacijama je nužna pomoć volontera.

Organizatori akcija i predviđene lokacije za čišćenje te potreba za volonterima:

  • PODUZEĆE WIENERBERGER, TIGAR DOO, LD FAZAN, KŠR KORANA KARLOVAC – Okolica poduzeća Wienerberger (od odlagališta na Ilovcu 500 metara dalje, cestom prema Wienerbergeru na šumskom putu s lijeve i desne strane): čisti se u subotu 21.4.2012. od 9 sati i potrebna je pomoć volontera. Za sve informacije nazvati Eko Pan na 047 614 063
  • EKONOMSKA I TEHNIČKA ŠKOLA – Lijeva i desna obala Korane (od mosta do mosta): čisti se u petak 20.4.2012. od 10 sati i potrebna je pomoć volontera. Za sve informacije nazvati Eko Pan na 047 614 063.
  • HV – lokacija bivše vojarne na Logorištu (streljana): čisti se u petak 21.4.2012. od 9 sati i nije potrebna je pomoć volontera.
  • HRVATSKE ŠUME – još nije definirana lokacija: čisti se u subotu 21.4.2012. od 9 sati i nije potrebna je pomoć volontera.
  • GRAĐANSKA INICIJATIVA DUGA RESA – još nije definirana lokacija: čisti se u subotu 21.4.2012. od 9 sati i potrebna je pomoć volontera. Za sve informacije nazvati Eko Pan na 047 614 063.
  • PD VRLOVKA – 2 deponije Reštovo i 2 deponije Veliki Vrh: čisti se u subotu 21.4.2012. od 9 sati i potrebna je pomoć volontera. Za sve informacije nazvati PD Vrlovka 0922883388. Mjesto i vrijeme okupljanja je u Kamanju u 8 i 30.
  • Ronilački klub ZABAT- korito Kupe u Kamanju: čisti se u subotu 21.4.2012. od 9 sati i potrebna je pomoć volontera. Za sve informacije nazvati PD Vrlovka 0922883388. Mjesto i vrijeme okupljanja je u Kamanju u 8 i 30.
  • PD DUBOVAC- lokacija Kalvarija : čisti se u subotu 21.4.2012. od 9 sati i potrebna je pomoć volontera. Za sve informacije nazvati PD Dubovac. Mjesto i vrijeme okupljanja je ispred doma na Kalvariji u 9 sati. EKO PAN se sa svojim članovima pridružuje ovoj akciji čišćenja.
  • HSP-AS- lokacija lijeva obala Kupe od željezničkog mosta na Baniji do Selca : čisti se u subotu 21.4.2012. od 10 sati i potrebna je pomoć volontera. Za sve informacije nazvati Tatjanu Čumpek na 091 4667217.
  • CEIK BRAĆA SELJAN, PLANINARSKI SAVEZ GRADA KARLOVCA, LOVAČKO DRUŠTVO DUBOVAC- lokacija okolica Vile Anzić: čisti se u subotu 21.4.2012. od 9 sati i potrebna je pomoć volontera. Za sve informacije nazvati CEIK Braća Seljan. Mjesto i vrijeme okupljanja je ispred Vile Anzić u 9 sati. Čišćenje nastavljaju i u nedjelju polaznici planinarske škole PD Karlovac u sklopu pješačke ture.

Oznake: ,

Komentari su zatvoreni

Nije moguće komentirati ovaj post.

IZDVOJENE NOVOSTI »

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kraj projekta JEDRO

Projekt “JEDRO – Javne politike za održivi društveni razvoj: voda, energetika, otpad” završava se 29.10.2023. Pune tri godine istraživačko-zagovarački...

 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ministarstvo mora surađivati s civilnim društvom da bi energetske zajednice zaživjele!

Energetske su zajednice važne jer predstavljaju potencijal za demokratizaciju energetskog sektora kroz okupljanje većeg broja građanki i građana koji sami proizvode...

 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Poziv na okrugli stol na temu Kako do obnovljivih izvora energije u rukama građana?

Tematska mreža „JEDRO” poziva sve zainteresirane na okrugli stol na temu Kako do obnovljivih izvora energije u rukama građana? koji će biti održan 25. listopada...